Publikováno: v sekci: Novinky, Novinky - ACTA.

Nezávislá výzkumná a konzultantská organizace Common Sense Advisory ohodnotila společnost Skrivanek Group jako jednoho z hlavních světových hráčů v oboru překladatelství.

Skrivanek Group má na svém kontě další úspěch. I letos byla znovu zařazena do žebříčku 100 největších poskytovatelů jazykových služeb na světě, který na základě výzkumu trhu jazykových služeb již několik let sestavuje nezávislá výzkumná a konzultantská organizace Common Sense Advisory (CSA). V letošní výroční zprávě The Language Services Market: 2017 CSA zařadila společnost Skrivanek Group mezi největší celosvětové poskytovatele jazykových služeb. Společnost tedy opět potvrdila pozici mezi Top 50 největšími jazykovými agenturami na světě.

Z průzkumu organizace CSA také vyplývá, že zájem o jazykové služby i nadále stoupá. CSA předpovídá, že obor poskytování jazykových služeb v roce 2017 celosvětově přesáhne úroveň 43,8 miliard USD. Tempo celosvětového růstu překladatelského odvětví meziročně dosahuje 6,97 %.

Common Sense Advisory

Common Sense Advisory (www.commonsenseadvisory.com) je nezávislá výzkumná a konzultantská organizace, která se specializuje na celosvětový průzkum trhu překladatelských, tlumočnických a lokalizačních služeb.